Finale Races Raceway Venray
Bij de eerste manche kwam Danny na de start in het gedrang, op de tweede lijn, waardoor hij terrein verloor op de concurrentie. Na een paar ronden kwam Danny eindelijk in een goed ritme en won veel terrein, in de laatste ronde pakte Danny de 5e plek.

De start bij de tweede manche ging een stuk beter, al snel won Danny veel plaatsen totdat hij zich verremde en weer enkele plaatsen verloor. De snelheid was erg goed waardoor hij toch weer plekken kon winnen. Hierna kwam er geel en was Danny 14e. De herstart was weer een bliksemstart waarbij direct een aantal auto’s werden ingehaald. Als snel klom danny op naar een 5e plek en in de laatste ronde wist hij nog de 4e plek te pakken.

De derde manche had Danny weer een goede start. De superstars reden in een treintje naar voren naar de top 5. De vierde plek was het resultaat aan het einde van deze manche.

Hierna volgde de finale, de Piet Keijzer memorial trophy. Bij de start werd Danny op het gras geduwd en in de bocht spinde hij waardoor hij veel tijd verloor. Na een aantal ronden kwam er geel en was Danny 8e. Na de herstart lukte het Danny nog om een paar plekjes te winnen alsnog 4e te worden ondanks de spin.

Hiermee kwam er een eind aan een mooi seizoen met als absolute hoogtepunt de World Cup winst.

We zijn sponsoren, leden van de club van 50 en alle fans dankbaar voor de steun dit jaar!

 

 

Blauwhuis 1 Oktober
Op zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen op Blauwhuis. Er werd volgens het Engelse systeem gereden, dus een heat waarvan de eerste 12 naar de finale gaan.

Danny mocht in de heat helemaal achteraan starten. Bij de start ging Danny al bijna rond en verloor hierbij al veel tijd. Met voorzichtig en behoedzaam rijden lukte het Danny om op te klimmen naar de top 10. In de laatste ronden klom Danny nog op naar de 8e plaats en was daarmee meteen door naar de finale.

De finale ging om het Fries kampioenschap, er werd gestart aan de hand van het behaalde resultaat in de heat. Danny mocht dus vanaf de 8e rij starten. De start was goed, na 2 ronden was hij al 7e. Helaas kreeg Danny een flinke duw en verloor veel plaatsen. Als snel kwam er geel en Danny was 12e. Hierna volgde nog enkele herstarts en Danny kwam steeds een stukje verder naar voren. Uiteindelijk wist Danny na een heel goeie inhaalrace 4e te worden. Een prima resultaat.

 

 

Raceway Venray 25 september verslag
Op zondag zijn we naar Raceway Venray afgereisd. Voor het eerst na de World Cup winst, met het gouden dak achteraan starten.

De start bij de eerste manche was goed, in een treintje met de superstars kon Danny makkelijk mee naar voren komen. Voor Danny bleven een aantal auto’s aan elkaar haken en Danny kon er net niet omheen rijden en verloor hiermee de aansluiting en een aantal plaatsen. Op snelheid wist Danny terug te komen en de aansluiting te krijgen bij de finish. Resultaat rond de 10e plaats.

De tweede manche kon Danny weer vanaf de start goed meekomen op zn weg naar voren. Na een aantal ronden kwam er geel en was Danny al 10e. Bij de herstart reed Danny slim naar voren en kon nog opklimmen naar een keurige 4e plek. Danny was nog niet tevreden met de afstelling.

De derde manche was een manche met vele mooie duels op de baan. De snelheid was goed maar door de duels werd de aansluiting met de kop wel verloren en werd Danny uiteindelijk 8e.

De finale mocht Danny op de eerste rij, buitenkant, van de superstart starten de start was goed en Danny had mooie duels maar omdat er geen geel kwam was een 6e plaats het hoogst haalbare. Deze werd behaald met een mooie last bender.

Een mooie dag met mooie en faire duels maar zonder gele vlaggen is het heel lastig om helemaal naar voren te rijden.

Deze week gaan we ons voorbereiden op Blauwhuis, aanstaande zaterdag middag en avond. De finales worden onder kunstlicht verreden.

 

 

Raceway Venray 25 septemberOp zondag 25 september zullen we weer afreizen naar Raceway Venray. De plek waar wij vorige maand Danny zijn grootste succes uit zijn carriere veroverde en waar wij als team voor de derde keer de World Cup mee naar Baarlo namen.

Iets waar we heel trots op zijn en waar we vol trots er alles aan zullen doen dat Danny deze titel volgend jaar weer kan verdedigen.

Na de winst hebben we ook nieuwe "World Cup Champion" Merchandise gemaakt (Hoodies en T-shirts) welke tijdens de wedstrijden te koop zijn bij de stockcarbus.

 

Stockcar F1 Bokaal BlauwhuisZaterdagavond zijn we richting Nijland gereden waar we nog gezellig een biertje hebben gedronken. Zondag morgen om 7.30 richting het circuit gereden.


Auto uit geladen en klaar gemaakt voor de races. Danny zat in heat 1 3 en 5.

De eerste heat ging van start maar was van korte duur. Door het in mekaar haken van Danny en een andere coureur hadden we rechtsvoor de band kapot dus einde heat.

De 2de Heat kwam Danny goed weg en maakte heel progressie naar voren. Maar er kwam gezwaait geel. Met de herstart werd Danny aangeduwd en kreeg een auto dwars voor zich te staan. Er volgde een inhaal race waar Danny uiteindelijk nog als 7de over de finish kwam.

De 3de heat was er een van veel duw en trek werk. Een moeielijke heat om naar voren te komen. Ook hier werd Danny 7de.

De Finale.  Danny starte op de 9de rij buitenkant. En wat voor een start. Meteen 2 auto,s over de kop en verschillende spoilers die het moesten ontgelden. Danny zat er ook tussen maar kwam schade vrij weg. Een komplete hertstart volgde zoals het nog een keer of 5 gebeurde. Ook Danny moest helaas vroegtijdig de strijd staken door dat hij samen met een andere coureur vast kwam te staan op het rechte stuk. Ook onze spoiler moest het ontgelden net zoals 3 kromme velgen. Maar het was een geweldigge finale waarbij Jelle Tesselaar als winnaar uit de bus kwam. Namens STB gefeliciteerd.

 

World Cup WinstOp 20 & 21 Augustus vond eindelijk weer de World Cup plaats.

Op zaterdag was de laatste kans om punten te sprokkelen en de auto juist af te stellen.

De eerste heat op zaterdag liep wat stroef door een mpeielijke start waar 2 auto,s voor Danny stil vielen en hij veel plaatsen verloor. Maar door een goede inhaal race toch nog 8ste kunnen worden.

Heat 2 was er een van betere kwaliteit na aanpassingen gedaan te hebben stuurde Danny de auto heel goed rond wat hem een 3de plek opleverde.

Heat 3 na een hoop duw en trek werk werd Danny 10de. De Finale. De eerste start was een moeielijke veel plaatsen verloren door dst Danny niet naar binnen kon komen.  Er kwam gezwaait geel waarna een komplete herstart volgde. Deze was super Danny was wakker en starte als eerste van de rood dakers en kon meteen naar de binnenste lijn toe. Danny ging als een kogel en lag na een aantal ronden op plek 5. Er kwam weer geel waarna de pech duivel toesloeg. Heel veel schade en we hebben tot 3 uur s,nachts doorgewerkt om de auto weer klaar te krijgen.

Op het rennerskwartier in Venray werd de asfalt auto uitelkaar gehaald door een deel van de monteurs terwijl een ander deel van de monteurs naar de loods in Baarlo ging op de gravel auto uitelkaar te halen om de missende/kapotte onderdelen op de asfalt auto te kunnen plaatsen.

Dit perfect staaltje teamwork resulteerde erin dat de auto op zondag toch weer op de baan kon staan. Het verloop en de uitslag van de World Cup is bij iedereen wel bekend inmiddels. Hieronder de link om deze prachtige finale nogmaals tereug te kijken.

WORLD CUP WINST FILMPJE

Hierna volgde nog enkele heats en nog een finale, de Bev Greenhalf memorial Trophy.

De 1ste heat na de World Cup moest Danny weer meteen rijden. Auto getankt en weer gaan met die banaan. Nu van helemaal achteraan starten. Danny starte goed en reed een goede heat waar Danny goed naar voren kwam met een 8ste plaats als resultaat.

De 2de heat ging Danny goed door het veld heen. Goed en fair het bumpertje gebruikt. En Danny kwam als 5de over de finish. Waar Danny zich ook plaatste voor de Finale.

De finale ging goed tot Danny vast kwam te zitten met een mede coureur. Na eenmaal los te zijn gekomen moest Danny een inhaal race gaan beginnen. Uiteindelijk sleepte Danny er nog een 10de plaats uit.

 

Verslag Venray 24 juniIn de ochtend was er eerst een training waarbij het aanremmen niet helemaal lekker aanvoelde.

De start, volgens een nieuwe procedure, ging goed maar in een van de gevechten werd Danny op het rechte stuk rond geduwd waarbij achterwaarts de vangrail in. Hierna moest hij vanaf achteraan opnieuw beginnen, met snelle rondetijden kwam Danny toch weer terug. Met nog 3 ronden te gaan kwam er geel. Danny was 13e bij de herstart. Na de herstart kon Danny meteen nog enkele plaatsen pakken en werd 10e.

De start van de tweede manche was niet zo goed, al voor de start zaten de superstars op de bumpers van de rode daken. Hierdoor ontstond meteen een gevecht waardoor Danny gelijk enkele plaatsen verloor. Hierna volgde een inhaalrace waarbij de snelheid goed was en Danny naar voren wist te komen. In de laatste ronde pakte Danny nog de 5e plek.

De derde manche was een betere start. Danny kon meteen leuk meerijden. In een van de gevechten sloeg de auto af. Op de baan startte de motor niet meer waardoor Danny niet finishte helaas. In het rennerskwartier startte de motor weer wel.

Voor de zekerheid werd de MSD nog vervangen. Hierna volgde nog de finale, de Motul Challange. Er werd gestart op dakkleuren, maar wel met een gesloten veld, bumper aan bumper. Eenmaal op de baan ging het weer fout. De auto startte niet en werd na het middenterrein geduwd.

We zullen dit in de komende weken oplossen zodat we er bij de World Cup volgende maand weer bijstaan.

 

World of Dirt Texel

 

Aankomend weekend zullen we afreizen naar Texel waar de World of Dirt zal plaatsvinden. Deze zal zaterdag verreden worden. Danny heeft zich middels de semi-final reeds weten te plaatsen. 

Ook op zondag zullen er nog wedstrijden plaatsvinden, het zal dus een echt stockcarweekend worden. 

Op zaterdag zal Danny dus de World of Dirt rijden en daarna nog in heats 13&18. Op zondag in heats 7&13. 

Dus de thuisblijvers kunnen dit dan volgen via Stockcar Racing Fans. 

 

Volgende race Blauwhuis 3 juli

 

Aanstaande zondag zullen we weer afreizen naar het Friese Blauwhuis waar we weer deelnemen aan de gravelwedstrijden.

Tijdens de laatste wedstrijd op gravel ging het erg goed maar door een probleem hebben we de wedstrijd niet kunnen uitreiden. Het probleem is verholpen en we zij zeer benieuwd hoe het zal gaan.

Tot zondag in Friesland!

 

Raceway Venray 25 & 26 Juni

Venray 25 juni


De dag begon met enkele trainingen. Deze verliepen nog niet naar wens. 

De eerste manche kwam Danny goed tussen de problemen door waarmee hij veel plekken won. Helaas kwam er een herstart. Bij deze herstart had Danny minder geluk. Hij bleef in de gevechten hangen en was niet snel genoeg om uit de gevechten weg te komen. Hierdoor bleef het bij een 12e plaats. 

Er werden aanpassingen gedaan welke in de tweede manche goed uitpakte. Bij de start verloor Danny enkele plaatsen maar kwam daarna flink op stoom en vocht zich een weg door het veld naar voren en kon heel goed meekomen met de superstars. Middels een last bender werd Danny keurig 6e. Een wereld van verschil met de eerste manche.

Voor de derde manche weer een kleine aanpassing. Ditmaal was de start heel goed. Danny kwam goed weg, gebruikte de bumper op het juiste moment en was al snel de eerste rooddaker op de baan. In een rap tempo klom Danny op naar de derde plek. De nummers 1 & 2 hadden al een enorme voorsprong en konden niet worden bijgehaald. Een keurige 3e plaats was het resultaat.

Uiteindelijk nog de finale. Vooraan bij rood starten omdat Danny de meeste punten had over de dag had van de rode daken. De start was weer super, Danny ging er als speer vandoor en klom op naar de top 5 met alle deelnemers tot de nummer 2 in handbereik. Helaas moest Danny 2 superstars, Schaap en Davidson, voorbij laten welke net iets sneller waren. Danny wist daarbij aan te sluiten en toch weer de top 5 in de klimmen. De nummers 2, 3 en 4 werkten nog een last bender op elkaar af waardoor Danny nog bijna binnendoor kwam maar toch nipt 5e werd binnen een paar tienden van de nummer 2. 


Venray 26 juni


Danny startte de eerste manche achteraan bij rood. Direct bij de start waren de superstars de roden daken bij waardoor Danny veel plekken verloor. Vanaf achteraan moest Danny zijn inhaalrace beginnen. De snelheid was niet verkeerd en Danny wist goed naar voren te rijden en leuke duels uit te vechten met uiteindelijk een 7e plaats als resultaat. 

De start van de tweede manche was wel goed. Danny was na de start al snel het eerste rode dak. Tijdens de manche viel er regen wat het erg lastig maakte voor de rijders. De snelheid was niet hoog genoeg en uiteindelijk was een 6e plaats het resultaat. 

De derde heat was eigenlijk een kopie van de eerste heat. Bij de start pech en vanaf achteraan opnieuw beginnen en ook nu weer uiteindelijk 7e. De snelheid was net niet goed genoeg om uit de gevechten te blijven. 

Danny startte de finale op de eerste rij bij rood. De start was goed, Danny kwam goed weg en wist goed door de gevechten te komen en uit de problemen te blijven en naar de top van het veld te rijden. Al snel was hij in de top 5 en pakte ook snel de 4e plaats. In de laatste boch kon Danny nog de 3e plaats overnemen. Geen slecht resultaat en we hopen deze stijgende lijn door te kunnen zetten.

 

 

Verslag Texel 19 Juni

We hebben gekozen om op Texel te rijden omdat Danny zich had geplaatst voor de Semi-final voor de World of Dirt. Dit is een nieuw kampioenschap waarvoor tijdens diverste dirt wedstrijden punten gepakt konden worden. Aan de hand van de behaalde punten werd de startopstelling gemaakt. De eerste 14 van de Semi-Finals mogen deelnemen aan de World of Dirt. Hierdoor hebben we de wedstijd op het Midland Circuit overgeslagen. Het blijft jammer als er 2 wedstrijden op 1 dag te rijden zijn.

Eerste heat in Texel was meteen de Semi-final voor de World of Dirt. Danny startte  op de 6de rij aan de  buitenkant. Na overleven van de eerste paar ronden stuurde de auto niet lekker de bocht in wat een gevecht op zich was voor Danny. Uiteindelijk als 10de in de uitslag wat betekent dat we rechtstreeks geplaatst zijn voor de grote WORLD OF DIRT Finale.

De eerste gewone heat was al wat beter maar Danny was nog niet helemaal tevreden over de handeling van de auto. Na inspectie bleek dat er 3 bouten zijn afgebroken van de motorsteun. De stukjes zitten in het motorblok en konden we ter plekke helaas niet verhelpen. Dus de auto ingeladen. Thuis in de loods maar weer alles op orde maken.

 

 

Pinksterraces Raceway Venray
6 Juni

 

Op 6 Juni, tweede pinksterdag, zullen we weer afreizen naar Venray om daar deel te nemen aan de Pinksterraces.

Ook zal het weer mogelijk zijn om Merchandise te bestellen/kopen.

We zien jullie graag op en langs het circuit in Venray.

 

Verslag Blauwhuis 26 Mei

 

Om 6 uur zijn we vertrokken richting Blauwhuis waar we om 9 uur aan kwamen. Auto uitgeladen en gekeurd.

Op naar de eerste heat.
1ste heat: De start ging redelijk en Danny stuurde goed door de crashes heen van de andere deelnemers. De auto zelf stuurde nog niet zo goed. Verder goed uit de problemen gebleven en geen schade. Het resultaat na heat 1 een mooie 8ste plaats

2de heat: Na wat aanpassingen gedaan te hebben starten we in heat 2. Een rustige start na de herstart en een zeer hobbelige baan weer netjes uit de problemen gebleven en weer geen schade wat resulteerde in een mooie 6de plaats.

3de heat: Na wederom wat veranderingen te hebben doorgevoerd starten we in heat 3. De start verliep goed en lag na ronde 1 al 13de. De auto ging steeds beter en na de 3de ronde lag Danny al 9de.
De auto had veel grip en de baan werd ook steeds beter. Uiteindelijk in deze heat als 4de gefinisht.

Finale: Aan de buitenkant starten. Goede start meteen in het goede spoor om naar voren te gaan rijden. Helaas gezwaait geel en een herstart. De herstart was minder en begon van achteren. Kijken waar het schip strand. Door goed stuurwerk en goed bumperwerk maar ook door foutjes van andere rijders heeft Danny goed naar voren kunnen kunnen rijden. In de laatste fase nog een gezwaaid geel en een herstart waar hij als 9de startte. Spannende laatste rondes en in de laatste bocht recht door geduwd maar goed weggekomen met een mooie 4de plaats als gevolg.

Al met al een geslaagde dag geweest en de lijn naar boven weer gevonden. Prijs opgehaald en weer een 3 uur durende terugreis naar Baarlo.

Veel dank aan de mensen die onze merchandise gekocht hebben en ook aan de FAC voor weer een geweldige cross dag. 

 

Kingsbattle Blauwhuis

 

Op 26 & 27 april zal eindelijk weer een editie van de Kingsbattle plaatsvinden in Blauwhuis. Op 26 April vanaf 17.00 uur met de finales onder kunstlicht en 27 April overdag de grote finale.

Met meer dan 60 inschrijvingen zal het een flinke klus worden om de grote finale te mogen rijden. De startopstelling wordt bepaald aan de hand van de behaalde punten in de heats welke voor de finale verreden worden.

 

 

 

Paasraces Raceway Venray

 

Op tweede paasdagwerd er weer gereden op Raceway Venray. 

De training verliep goed en vol verwachting werd er aan de eerste heat begonnen. 

Bij de start begon Danny achteraan. Hij bleef een beetje in de gevechten hangen waardoor hij er niet makkelijk doorheen kwam. Danny was niet tevreden met de afstelling. Uiteindelijk eindigde Danny 10e. 

De afstelling werd aangepast en in de tweede manche ging het al beter. De snelheid was beter en Danny kon een stuk beter mee in de gevechten. In een van de gevechten werd Danny naarbuiten gedrukt en moest om een spinnende deelnemer heen en verloor zo plekken. Uiteindelijk wist Danny nog op te klimmen naar een 7e plek. 

Voor de derde manche werden er weer aanpassingen gedaan welke goed uitpakte. De start was heel erg goed. In de gevechten kon Danny direct goed meekomen en wist op te klimmen naar een 3e plek. In de laatste ronde verloor Danny nog een plek aan Davidson en werd uiteindelijk 4e. 

De finale begon Danny met goede hoop. Bij de start kon hij goed mee. In een van de gevechten met een rooddak verloor Danny de aansluiting met de andere superstars. Toch wist Danny weer goed terug te komen tot een 5e plek. Helaas ging de band rechtsachter stuk waardoor hij helaas uitviel. 

 

 

Lelystad 10 April Verslag

 

Op 10 april was de tweede wedstrijd. Ook weer een qualifier voor de World Final. Er waren weer 24 auto’s. In de ochtend kon er 1x getraind worden. De baan was nog nat. 

Bij de eerste manche was de baan gelukkig compleet droog. De start was rommelig, direct flinke gevechten. Hierdoor kwamen de meeste rode daken niet snel naar voren en zat er helaas geen top 5 klassering in. 

De tweede manche ging een stuk beter, Danny kwam goed weg en werkte zich goed naar voren. Met nog 6 ronden te gaan kwam er geel. Danny was al in de top 10. Bij de hetstart pakte Danny direct een aantal plaatsen. Helaas werd Danny op en linkerachterwiel geduwd en ging rond. Hierbij ontstond ook schade waardoor Danny uitviel. 

De schade leek mee te vallen en de auto werd klaar gemaakt voor de derde manche. De start was heel goed, Danny klom snel op naar voren totdat hij in het gedrang weer rond geduwd werd. Hierbij kwam Danny op het middenterrein en verloor een volle ronde. Toch kwam Danny weer terug op de baan. De snelheid zat er goed in maar met nog een paar ronden te gaan viel de oliedruk weg en is Danny direct gestopt. 

Na een controle werd besloten de finale te startten. Eerst achteraan rustig beginnen om zeker te zijn dat het probleem verholpen is. De start was voorzichtig maar na een paar ronden kwam Danny weer op stoom. Met nog 7 ronden te gaan kwam er een vlag en was Danny toch al 10e.  Na de herstart wist Danny nog netjes op te klimmen naar een 6e plaats. 

De snelheid was goed. We kijken nu al uit na de paasraces op tweede paasdag op Raceway Venray.

 

 

Inloopmiddag Sponsoren/leden club van 50
16 April vanaf 16:00 uur

 

Het seizoen 2022 is al van start gegaan. Eindelijk hebben we weer een agenda kunnen maken en gaan we ervan uit dat we weer een normaal en volledig seizoen kunnen rijden.

De afgelopen periode bracht hoofdbrekers. Wat doe je dan met sponsoren? Wat doen we met de club van 50? Het Bandenpotje was vorig jaar de uitkomst hiervan. We willen iedereen ook bedanken voor zijn/haar bijdrage hierin. Hierdoor hebben we toch nog een flink aantal wedstrijden kunnen rijden.

  De auto’s werden in de afgelopen winter wel raceklaar gemaakt binnen de geldende beperkingen. De auto’s kregen een aantal aanpassingen waardoor er de stijgende lijn ,van de enkele wedstrijden in 2020 en 2021, hopelijk kan worden doorgetrokken.

2021 was een moeizaam seizoen waarin toch snel de weg naar boven werd gevonden. Danny wist zich zelfs als 1e te plaatsen voor de World Final in Bradford. Door alle beperkingen  (Corona) en onduidelijkheden rond de Brexit had Danny hiervoor een auto gehuurd en is hij alleen afgereisd naar Bradford.  Toch vreemd om Danny de World Final te moeten zien rijden  op een schermpje. In 2022 hopen we weer met z’n allen kunnen gaan. De resultaten in Venray, Blauwhuis en Emmen waren goed en bieden mooie vooruitzichten voor 2022

We zouden graag met jullie nog een gezellige middag/avond hebben bij ons in de loods. We willen jullie voor een borrelhapje en een drankje uitnodigen op 16 April vanaf 16:00 uur bij ons in de loods

Geef je tijdig op via mpm.vervoort@hetnet.nl  of bij een van de teamleden.

 

Lelystad 20 Maart

 

In de ochtend kon er 1x getraind worden.

Hierna volgde de eerste manche van 2022. Danny startte achteraan bij de superstars. Er waren 3 herstarts nodig met de nodige uitvallers. Danny kwam steeds goed weg maar na de laatste herstart was de snelheid niet helemaal naar wens. Danny werd toch nog 5e ondanks de problemen. Bij terugkomst bleek een remschijf gescheurd te zijn.

De tweede manche was al na een of twee ronden voorbij nadat er in een gevecht de band rechtsachter stuk ging.

De derde manche was een rommelige start. Grote gaten tussen de auto’s waardoor er al een grote achterstand was. De snelheid was helaas ook niet goed genoeg. Na de manche bleek er rechtsachter toch nog meer schade te zijn welke de vorige manche was veroorzaakt. Danny werd uiteindelijk 10e.

Ook deze schade werd gerepareerd voor de finale. Danny zat er bij de start goed bij en kwam goed mee naarvoren. Danny deelde enkele mooie zetjes uit. Na een aantal ronden kwam er geel en was Danny 11e. Na de herstart rukte Danny al snel op naar een 4e plek. De 3e plek lag in het verschiet maar tegen het einde werd de auto trager waardoor Danny nog een plekje verloor en 5e werd

 

 

Bandenpot/Club van 50 bijgewerkt

 

De club van 50/bandenpot voor 2022 is bijgewerkt.

Natuurlijk zien wij jou ook graag als lid van de club van 50! Geef je op bij een van de teamleden of via info@stockcarteambaarlo.com.

Reglement "Club van 50":

Hier volgen de simpele spelregels voor het lidmaatschap van de Club van 50:

1) Het lidmaatschap is steeds geldig voor de duur van 1 kalenderjaar en loopt dus van 1 januari t/m 31 december.

2) Iemand die in de loop van het jaar lid wordt, dient de volledige contributie voor dat jaar te voldoen en is dan met terugwerkende kracht lid vanaf 1 januari.

3) De contributie bedraagt 50 euro per jaar per lid. Meer mag natuurlijk ook! Betalen kan contant bij een van de teamleden of het bedrag kan over gemaakt worden op rekeningnummer
NL59 RABO 01584 17 356
van de Rabobank t.n.v. Stockcarteam Baarlo.

4) Iemand is lid vanaf het moment dat alle gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) bij Stockcarteam Baarlo bekend zijn en de contributie betaald is.


Agenda 2022

Voor dit seizoen hebben we eindelijk een agenda kunnen maken. We hopen dat we deze dit jaar ook daadwerkelijk kunnen volbrengen zonder noodgedongen afgelastingen door externe factoren. klik op onderstaande afbeelding voor de PDF-Versie van onze agenda.

Tot snel op de circuits.

 

Uitslagen Venray 25 Juli

 

Heat 1: 4e
Heat 2: 13e
Heat 3: 5e
Finale: 4e

3e over de gehele dag.

Met deze resultaten is Danny als eerste geplaatst voor de World Final in Engeland. Indien het op een of andere manier mogelijk is willen wij daaraan deelnemen. IVM de Brexit en alle beperkingen hierdoor is er al een F1 in Engeland gehuurd. Het is nu alleen afwachten wat de mogelijkheden zijn m.b.t. de Covid-19 maatregelen in GB en in NL.

 

Uitslagen Lelystad 18 Juli

 

Heat 1: 1e
Heat 2: 6e
Heat 3: 3e
Finale: 6e

3e over de gehele dag.

 

Finale winst

 

De eerste heat heeft Danny helaas niet mee kunnen rijden. 


Danny begon zijn tweede heat achteraan bij de rooddakers. De start was goed, hij zat meteen in de gevechten maar in die gevechten verloor hij een paar plekjes maar kwam daarna in een goed ritme en klom op naar een 6e plaats. Hij probeerde in de laatste bocht nog de 5e plaats te pakken maar dat lukte helaas net niet. Uiteindelijk werd winnaar Van den Berg gediqualificeerd en was het een 5e plaats. 

De tweede heat weer dezelfde startplek. De gaten tussen de dakkleuren zijn minimaal, bij de start zitten de superstars direct op de achterbumper en Danny valt hierdoor meteen terug tot de laatste plek. Hierna herpakt Danny zich formidabel en met strakke snelle rondes kwam hij heel snel na voren. In de eindfase was hij 4e en met een lastbender werd hij zelfs keurig 3e. 

Met een goed gevoel naar de finale. Door de behaalde resultaten mocht Danny vooraan bij rood starten. Bij de start verloor Danny meteen 1 of 2 plekjes maar de bumper ging erin en al snel was Danny weer eerste rooddaker. Gestaag werkte Danny zich een weg naar voren en kwam al heel snel aan de leiding. Deze gaf hij niet meer af en pakte hiermee de finale winst!

 

 

Eindelijk!!!

 

Eindelijk mogen er weer evenementen gehouden worden. Zondag 27 Juni zal op Raceway Venray weer de eerste officiele wedstrijd plaatsvinden.

De afgelopen tijd was het wel al mogelijk om te trainen, zonder publiek en met een beperkt aantal monteurs. Tijdens de trainingen verliep het telkens zeer goed.

We kijken dus uit naar de eerste wedstrijd.

 

Club van 50/Bandenpotje/Sponsoring 2021

 

Al meer dan een jaar moeten we veel geduld hebben en ons aan allerlei regels houden. Hierdoor zijn er ook al meer dan een jaar geen wedstrijden geweest. Maar… de finishvlag is in zicht!


We hebben al enkele keren kunnen trainen in Venray, Emmen en Blauwhuis. De snelheid zag er erg veelbelovend uit. Aanpassingen werden uitgetest en hierna konden er weer enkele aanpassingen gedaan worden.


Vanaf 27 Juni beginnen de wedstrijden weer. Om deze wedstrijden te bekostigen hebben we sponsoren en een club van 50. Echter zal 2021 geen volledig seizoen zijn en willen wij niemand hiervoor niet “verplichten” toch de normale bijdrage te leveren.


Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om een “Bandenpotje” op te zetten voor de resterende wedstrijden van 2021. Iedereen kan hierin een vrijwillige bijdrage leveren, ongeacht het bedrag.
Betalen kan contant bij een van de teamleden of het bedrag kan over gemaakt worden op rekeningnummer NL59 RABO 01584 17 356 van de Rabobank t.n.v. Stockcarteam Baarlo. Vermeld hierbij wel duidelijk je naam!


We hopen dat we snel weer samen de wedstrijden op het circuit kunnen bekijken!

Bedankt namens Stockcarteam Baarlo!

 

Blauwhuis 29 Augustus


Op 29 augustus zijn we eindelijk weer eens met de gravelauto op pad geweest. We zijn op zaterdag afgereisd naar Blauwhuis. Hier waren behoorlijk veel aanmeldingen aangezien het erg lang was geleden dat er op de gravel gereden kom worden.

Door het grote aantal deelnemers werd het voor iederen een flinke uitdaging om de finale te behalen. Met een 7e, 8e en 9e plek lukte het Danny om de finale te behalen.

Deze finale wist Danny uiteindelijk keurig als 5e uit te rijden.

 

 

Venray 15 Augustus

 

Het aankomend weekend zou eigenlijk het weekend van de World Cup zijn. Door de geldende beperkingen rond Covid-19 zal deze niet plaatsvinden.

Raceway Venray heeft er een 1-daags evenement van gemaakt, zonder een World Cup. Wij zullen hier uiteraard aan gaan deelnemen. Ondanks dat het geen World Cup is zullen het leuke wedstrijden worden. Er zijn nu al (een week op voorhand) al 25 inschrijvingen bij de Stockcar F1.

Wij hopen op jullie steun en dat we jullie mooie wedstrijden en resultaten kunnen vertonen!

 

 

 

Club van 50

 

Ook in 2020 zal er weer een Club van 50 zijn. De afgelopen jaren hebben we een club van 50 inloopmiddag/avond gehouden in de loods welke zeer geslaagd waren. Wil jij ook lid worden van de Club van 50? Kijk op onderstaand reglement hoe je lid kan worden!

 

 

Reglement "Club van 50":

Hier volgen de simpele spelregels voor het lidmaatschap van de Club van 50:

1) Het lidmaatschap is steeds geldig voor de duur van 1 kalenderjaar en loopt dus van 1 januari t/m 31 december.

2) Iemand die in de loop van het jaar lid wordt, dient de volledige contributie voor dat jaar te voldoen en is dan met terugwerkende kracht lid vanaf 1 januari.

3) De contributie bedraagt 50 euro per jaar per lid. Meer mag natuurlijk ook! Betalen kan contant bij een van de teamleden of het bedrag kan over gemaakt worden op rekeningnummer
NL59 RABO 01584 17 356

van de Rabobank t.n.v. Stockcarteam Baarlo.

4) Iemand is lid vanaf het moment dat alle gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) bij Stockcarteam Baarlo bekend zijn en de contributie betaald is.

 

 

Finale races Raceway Venray 27 Oktober

 

In de ochtend hebben we eerst kunnen trainen. In het begin was de baan nog nat maar de baan droogde snel op. Hierdoor was de baan bij de eerste manche droog. 

De start van Danny was goed. Hij kwam direct goed weg bij de rode daken. Hij had nog een paar gevechten met een blauw en een geel dak maar wist goed weg te komen en reed hele snelle rondetijden. Uiteindelijk wist Danny keurig 2e te worden in een zeer goede eerste manche. 

Danny was nog niet tevreden met de afstelling. Deze werd voor de tweede manche aangepast. Ook nu was de start goed. Danny kon snel naarbinnen komen en kon weer wegrijden bij alle rode daken en reed weer naar voren. Dit keer lukte het Danny om zelfs naar de eerste plaats te rijden en deze ook vast te houden tot de finish. 

De afstelling was nog steeds niet naar wens. Voor de derde manche werd er weer een aanpassing gedaan. Helaas pakte deze aanpassing niet goed uit, bij de start kwam Danny direct in het gedrang en verloor een paar plekjes. Het lukte hem niet om de snelheid van de vorige manche te halen en bleef in de gevechten hangen. Uiteindelijk werd Danny 11e. 

Voor de finale werd de auto weer aangepast. Dit pakte zeer goed uit. Danny had een bliksemstart, hij wist zich direct een weg naar voren te banen, in een van de gevechten verloor Danny wat tijd waardoor Maessen en Davidson Hem bijkwamen. Danny was echter sneller en wist toch weer weg te rijden en zelfs de leiding te pakken. Deze gaf Danny niet meer af en wist zodoende de finale te winnen. Na de ere ronde werd de auto gekeurd, en helaas afgekeurd door een te hoog binnengewicht. Danny heeft tijdens de finale de muur geraakt waarbij schade was ontstaan en er een stang krom was wat van invloed is op de gewichtsverdeling. Helaas werd dit door de keurmeesters niet geaccepteerd waardoor de overwinning weer werd afgenomen. Wij hebben dit geaccepteerd en zullen er de volgende keer weer staan! 

De auto en Danny waren zeer goed waarmee we zeer tevreden zijn!

 

 

OPEN NK Lelystad 20 Oktober

 

Op zaterdag hebben we kunnen trainen. Na de training was er ‘s avonds was weer een gezellig feest. De bedjes werden vroeg opgezocht want op zondag begonnen de wedstrijden al om 10 uur. 

Bij de eerste manche kwam Danny lekker weg. Hij vond direct zijn weg naar voren met Kroonder achter zich aan. Danny en Kroonder wisselde van positie en vonden hun weg steeds verder naar voren. Na een aantal ronden kwam Danny in een groep met flinke gevechten. Hierbij verloor hij wat tijd omdat hij een aantal ronden in deze felle gevechten zat. Uiteindelijk wist Danny zich los te rijden van deze groep en werd uiteindelijk 7e. 

De tweede manche begon ook goed, voor Danny was er een niet op tijd weg maar deze werd door Danny opzij gezet. Danny klom snel op naar voren en zat al snel bij de eerste rode daken. Danny werkte zich op naar een keurige 4e plek. 

De derde manche kwam Danny niet zo goed weg, hij zat meteen in de gevechten en het lukte hem niet direct om hier weg te komen, na flinke felle gevechten kwam Danny eindelijk los en kon nog opklimmen naar een 7e plek. 

Hierna volgde de finale, het ONK. De opstelling werd bepaald aan de hand van de behaalde punten. Danny mocht op de derde rij, binnenkant starten. Bij de start werd Danny al bijna rond geduwd, gelukkig behield Danny toch de controle maar verloor wel direct veel plaatsen. Een ronde later werd Danny zelfs van de baan gereden. Danny wist wel weer terug te komen en moest vanaf een laatste plek terugkomen. Met strak rijden werd Danny alsnog 7e. 

Hierna volgde de Dash for Cash. Een gesloten deelnemersveld, op dakkleur met extra prijzengeld. Al snel na de start kwam Danny bovenop Kroonder vast waarbij een ophangpunt van de schokbreker afbrak en Danny uitviel. 

De auto en Danny waren goed vandaag, alleen het geluk zat niet aan onze zijde dit keer. 

Op naar Venray, aankomende zondag. 

 

 

Emmen Speedway 24 Augustus

 

Aanstaande zaterdag zullen we weer naar Emmen afreizen om deel te nemen aan de wedstrijden op de gravel baan.

De shoot-outs zullen ook van start gaan. Helaas hebben we ons hiervoor niet weten te kwalificeren dit jaar. De shoot-out courreurs zullen achteraan starten, achter de rode daken. Deze zullen dus achter Danny moeten startten en proberen Danny bij te komen, en Danny zal proberen ze voor te blijven!

Wij zien jullie graag aanstaande zaterdag in Emmen om ons aan te moedigen!

 

 

WORLD CUP WEEKEND Foto's Eric Bol

 

 

 

WORLD CUP WEEKEND Verslag


World Cup weekend Zaterdag

Na de training begonnen de wedstrijden. Danny mocht meteen in de eerste heat rijden. Bij de start kwam Danny eerst een beetje in het gedrang waardoor hij op de natte buitenste lijn kwam. Hiermee verloor hij enkele plaatsen maar kwam sterk terug, met goed duwen pakte Danny al snel een aantal plaatsen terug. Met strakke ronden wist Danny zonder al teveel problemen op te klimmen naar een keurige 5e plaats.

Voor de tweede manche was het weer gaan regenen waardoor het een lastige keuze was welke afstelling juist zou zijn. Bij de start had Danny het lastig, hij bleef aan het glijden en kwam niet in een lekker ritme. Na een aantal ronden kwam Danny wel in een lekker ritme, met veel geduw pakte Danny de ene na de andere plek, uiteindelijk wist Danny naar een 9e plek te rijden. 

Het bleef droog tot de derde manche, Danny ging heel erg goed, hij ging de een naar de ander voorbij, lette goed op bij een aantal gevaarlijke situaties en kwam er goed door, binnen een paar ronden was Danny al 8e. Hier na klom hij nog een aantal plaatsjes op en kwam zelfs al op een 3e plek totdat er geel kwam. De herstart verliep heel rommelig met naar het leek een valse start van Tom Harris welke de manche ook won. Het waren mooie duels in de slotronden. Danny werd nu 4e. 

Hierna kwam nog de finale, de baan was erg nat. De finale was hierdoor ook erg chaotisch. Vele duels op de baan maar in de regen was het niet snel genoeg. Danny nam ook niet te veel risico om te voorkomen dat hij onnodige schade zou oplopen met het ook op de volgende dag, de World Cup. Uiteindelijk eindigde Danny net buiten de top 10. 

World Cup weekend zondag. 

Zondag was de dag van de World Cup F1. Danny is nog opgeklommen tot de 5e rij, buitenkant. De baan was nog glad en vochtig, zeker aan de buitenkant. Toch lukte het Danny om snel genoeg om naar de binnenkant te geraken. Al snel kwam er geel met een volledige herstart. Helaas was een schokbrekerpunt aan de achteras afgebroken, hierdoor kon Danny niet meer herstarten. 

De schade werd snel gerepareerd want Danny moest meteen de eerste manche rijden. Danny begon achteraan bij rood en na een ronde was hij al het 2e rode dak, de start was dus super. Danny klom snel op naar voren en had mooie duels met Fairhurst. Danny klom op naar een 3e plek met Fairhurst vlak achter hem. Deze pakte met een lastbender de 3e plaats van Danny over waardoor Danny 4e werd. Danny had wel de snelste rondetijd deze manche. 

De tweede manche begon een stuk rommeliger, Danny zat meteen in het gedrang en verloor hiermee een aantal plaatsen. Nadat hij weer terug was, kwam hij weer in het gedrang waarmee hij weer enkele plaatsen verloor. Hierna had Danny enkele ronden een gevecht met Keijzer. Hierdoor verloor Danny de aansluiting met de kopgroep en wist uiteindelijk 11e te eindigen. 

De finale, bij de start voelde Danny onbelans in de auto, om verdere schade te voorkomen liet Danny naar de buitenkant lopen zodat hij daarna het middenterrein op kon rijden. 

 

 

Sint Maarten NK 11 Augustus

 

NK Sint Maarten

Danny mocht meteen in de eerste manche beginnen. Met 95 deelnemers was het vooral belangrijk om uit te rijden en punten te pakken voor de finale, het NK. 

De baan was erg glad, voor Danny was het zoeken naar de ideale lijn. Met bijna een spin in bocht 4 klom Danny rustig op naar een 16e plaats. 

De manches na Danny zijn heat zag de baan er al veel beter uit. Danny zijn tweede heat ging ook al een stuk beter. Danny had veel snelheid, was voed in de gevechten en werd keurig 2e. 

In de derde heat had Danny pech, door een lekker rechtervoorband eindigde Danny verder naar achteren. 

Helaas hadden we niet voldoende punten om de finale te kunnen rijden. 

 

 

Blauwhuis 7 Juli

 

Na een week flink sleutelen kon Danny dan toch rijden in Blauwhuis. De eerste manche kon Danny nog niet helemaal goed mee, hij zat tussen vele gevechten en werd uit eindelijk +/- 15e. Na de manche bleek dat Danny niet voluit reed omdat hij iets hoorde aan de versnellingsbak. Deze werd uit voorzorg vervangen voor de tweede manche. 

De tweede manche ging het al een stuk beter. Na een aantal ronden kwam er geel en was Danny 15e. Bij de herstart moest Danny snel genoeg opgeven met een kapotte steekas. 

De steekas werd snel vervangen voor de derde heat. De derde heat begon erg goed, Danny kon de gevechten goed aan en deelde een paar goede tikken uit, kwam overal goed tussendoor en naar een paar ronden kwam er geel en was Danny al 10e. Na de herstart ging Danny als een speer en klom in een rap tempo op naar een 2e plaats waar hij ook wist te finishen. 

Met deze resultaten mocht Danny de finale, het Fries Kampioenschap, vanaf de 11e rij binnenkant starten. De start was ook nu weer goed, Danny kon mooi binnendoor en pakte zo meteen een flink aantal auto’s. Helaas werd Danny rond geduwd en reed Danny weer achteraan. Gelijk kwam er geel. Na de herstart lukte het Danny niet om snel naar voren te rijden. Nadat er weer geel kwam was Danny 19e. Hierna kwam er weer snel genoeg geel en was Danny rond een 10e plaats. Na deze herstart kwam Danny toch nog een flink stuk naar voren en wist 6e te worden. Na de finish bleek Danny 13e te zijn aangezien hij bij de eerste gele vlag toch een ronde had verloren op de leider in de race.

Foto's staan op onze facebook pagina

 

 

Texel 16 Juni

 

Op zondag 16 juni zullen we op Texel gaan rijden. Dit jaar zijn er 2 wedstrijden op Texel. Aankomend weekend alleen de zondag maar volgende maand zal er een heus speedweekend plaatsvinden van 2 dagen stockcar F1 races.

 

 

Verslag Pinksterweekend

 

Op zondag zijn we naar Sint Maarten geweest. In de heats werd Danny 11em 2e en 8e. hiermee stond Danny in de finale.

Bij de eerste start van de finale werd Danny Letterlijk en figuurlijk bovenop enkele stilstaande auto's geduwd. Hierdoor kwam er rood en kon Danny opnieuw startten. Dit keer ging het wel goed en wist Danny 3e te worden in de finale.

 

Op Maandag zijn we naar Raceway Venray geweest.

Danny startte bij rood. De start was goed, Danny kon meteen goed naar voren komen. Na 2 ronden kwam er geel en was Danny 10e. Na de herstart was Danny weer goed weg en klom snel naar op naar voren. Hij verloor een plaats aan Tom Harris maar Danny was sneller en pakte deze plaats weer terug. Na een aantal ronden kwam er geel en was Danny al 4e. Na deze herstart verloor Danny een plek maar kon goed blijven volgen. Hij haalde nog 2 auto’s in en werd 3e in de eerste heat. 

Voor de tweede heat werd de afstelling nog aangepast. Danny startte aan de buitenkant maar kon gelijk naar de binnenkant komen en volgde Catsburg naar voren. Nadat ze op 1e en 2e waren pakte Danny ook Catsburg en nam de leiding over. Deze gaf hij niet meer af en won zo de tweede heat. 

De derde heat ging Danny ook weer goed van start, in een mum van tijd was hij al in de top 5 en reed weer naar de leiding en wist deze ook weer vast te houden tot de finish vlag en won zo ook de derde heat. 

Hierna volgde de finale. Bij de start kwam Danny direct in de gevechten en bij een van de tikken viel de auto stil, het duurde eventjes voordat Danny de auto weer aan kreeg. Hierbij verloor hij een ronde. De hoofdstroomschakelaarbwas uitgegaan. Nadat hij weer gestart was ging hij weer als een speer en haalde de leiders weer in zodat hij weer in dezelfde ronde kwam als de leider. Uiteindelijk wist Danny nog rond een 14e plek te finishen. 

Al met al zijn we zeer tevreden met de behaalde resultaten. 

 

 

Verslag Kings Battle weekend Blauwhuis

 

Vrijdagavond Blauwhuis

Op vrijdag avond begon het stockcarweekend in Blauwhuis. Op vrijdag rijdt iedereen 1 manche. De top 8 staat meteen in de finale. Danny mocht tweede manche rijden. 

Bij de start reed er iemand voor Danny tegen een band in de binnenbocht. Hierdoor verloor Danny wat tijd. Gelukkig kwam er meteen geel en een herstart. Bij de herstart zag het er goed uit, Danny reed snel naar voren totdat er weer geel kwam, waarbij Danny 8e was. Na de herstart kwam Danny makkelijk naar voren maar kwam in het gedrang en verloor hierbij een aantal plaatsen. Uiteindelijk na een paar felle gevechten werd Danny 4e en zat direct in de finale. 

Na lang wachten begon dan eindelijk de finale, onder kunstlicht met 36 auto’s. Danny verloor bij de start een aantal plaatsen moest vanaf de laatste plek weer beginnen aan een opmars. Al snel kwam er geel. Bij de herstart vlogen de vonken er vanaf, Danny pakte de een naar de andere, kwam overal goed door en bij weer een gele vlag was Danny 15e. Bij deze herstart kwam Danny weer goed weg maar werd na de tweede lijn geduwd bij het opkomen van start/finish. Hierdoor verloor hij heel veel plaatsen. Danny begon weer aan een inhaalrace en weer was hij heel alert bij een crash in bocht 1/2 waardoor hij weer flink wat plaatsen terug pakte. Wederom kwam er geel, Danny was toen 13e. Na de herstart zat Danny weer flink in de gevechten maar wist uiteindelijk toch nog naar een 5e plek te rijden. 

Koningsdag Blauwhuis

Op zaterdag moesten de F1’s twee manches rijden. In Danny zijn eerste manche kwam er bij de start net een klein regenbuitje, Danny had weinig grip in het begin maar gedurende de manche werd de grip steeds beter. Halverwege kwam er geel en was Danny 13e. Na de herstart wist Danny op te klimmen naar een 7e plaats. Bij terugkomst op het rennerskwartier bleken de remmen niet goed te werken. 

De tweede manche begon Danny rustig aan, aftastend. Hierna kwam Danny goed op gang en naar een aantal ronden kwam er geel en was Danny al 11e. Na de herstart kwam Danny goed weer goed weg en reed zich keurig naar een 6e plek. 

Met deze resultaten mocht Danny op de vierde rij, binnenkant. Er waren flink wat herstarts nodig voordat er een mooie strijd losbarstte. In het begin verloor Danny flink wat plekken. Danny had moeite om de bochten in te komen doordat er weer remproblemen waren. Uiteindelijk wist Danny toch nog knap 3e te worden in deze finale. 

 

 

Verslagen Paasweekeinde


Afgelopen weekend zijn we naar Sint Maarten en Venray geweest voor de wedstrijden.

Op eerste paasdag waren in Sint Maarten. Met een 7e, 7e en 12e plaats in de manches was Danny geplaatst voor de finale. Deze finale Danny helaas niet uitrijden vanwege een lekke band.

Op tweede paasdag zijn we naar Venray gegaan.

's Ochtends kon Danny eerst trainen. De rondetijden waren meteen goed. 

Bij de eerste manche kwam er meteen een herstart. Danny kwam daarna goed weg, voor hem werd er flink gestreden waardoor hij meteen weer wat plaatsen won. Hierdoor kwam Danny ook midden in deze gevechten en werd door Maessen op een hardhandige manier rond geduwd met de nodige schade tot gevolg waardoor Danny de wedstrijd niet kon uitrijden. 

De schade werd hersteld voor de tweede manche. Danny startte aan de buitenkant en verloor bij de start direct een aantal plaatsen omdat hij niet naar de binnenkant kon komen. Vanaf de laatste plek kwam Danny sterk terug naar voren. Met flink bumperwerk pakte hij een 7e plek. 

De derde manche verloor Danny bij de start weer meteen een aantal plaatsen maar als snel moest Danny de auto stilzetten omdat de versnellingsbak stuk ging. 

Deze werd voor de finale vervangen. Helaas was de finale hetzelfde als de derde manche, Danny viel weer uit, wederom was de bak stuk. 

De snelheid was goed alleen zat het allemaal niet mee. 

Nu gaan we ons opmaken de kings battle komend weekend in Blauwhuis. 

 

 

 

Inloopmiddag Sponsors & Club van 50


Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur, dankzij onze sponsoren en de Club van 50 kunnen we deze hobby blijven uitoefenen. Als dank hiervoor willen wij jullie uitnodigen voor de inloopmiddag/avond in onze loods. Deze houden we op zaterdag 20 april vanaf 1700 uur. Onder het genot van een drankje en een borrelhapje zullen we samen met jullie terug kijken op 2018 en alvast vooruit kijken op 2019!

Ben je sponsor of lid van de club van 50 en heb je nog geen uitnodiging gehad? Geef je dan op bij een van de teamleden of coureurs of via info@stockcarteambaarlo.com

 

Wedstrijden Paasweekeinde


Aankomend weekend zal weer een druk weekend worden. Zaterdag de inloopmiddag in de loods voor sponsoren en Club van 50 leden.

Zondag zullen we met de gravel auto afreizen naar Sint Maarten en maandag zullen we met de asfalt auto naar Venray afreizen.

De asfaltauto is nu ook voorzien van sponsoren! Hij ziet er weer prachtig uit!

 

 

Masters of Shale winner 2018 & 2019

 

Afgelopen weekend zijn we weer in Emmen geweest. Hier vonden de Masters of Shale plaats. Vorig jaar wist Danny deze prijs te winnen.

Dit jaar zou het een stuk moeilijker worden. Met de nieuwe auto zijn we nog zoekende en dit was tijdens de manches ook te zien.

De Finale, de masters of shale, werd op het eind gereden. De startopstelling werd bepaald aan de hand van de behaalde punten tijdens de manches. Hierdoor moest Danny heel ver van achteren starten.

Tijdens de finale kwam Danny steeds een beetje verder naar voren. Nadat er enkele keren geel kwam sloop Danny de top-10 in. Tijdens de laatste gele vlag was Danny 5e. Na deze herstart zette Danny alles op alles om de finale te winnen, de een na de andere haalde hij in en pakte de leiding en reed ook direct een stuk weg bij zijn achtervolgers. Uiteindelijk wist Danny de finale te winnen.

De grootste prijs van het winnen van deze finale is dat deze een Wild Card opleverde voor de World Final in Kings Lynn, later dit jaar.

 

 

Eerste gravel wedstrijd Blauwhuis

 

Blauwhuis 7 April

Danny stond bij de eerste heat helemaal achteraan. De auto was aangepast waarmee we hopen de problemen van afgelopen week opgelost te hebben. Bij de start zag het er meteen heel goed uit, Danny kon direct mee naar voren. Na enkele ronden kwam er geel waarbij Danny al 15e was. Na de herstart ging Danny als een speer naar voren en werd uiteindelijk 5e. 

Voor de tweede mache werd de afstelling aangepast welke niet helemaal goed uitpakte. Danny klom wel op naar voren de top10 in. Op het einde ging er een band stuk waardoor Danny terug viel tot een 12e plaats. 

Wederom werden er aanpassingen gedaan aan de auto voor de derde manche. Ook nu waren de aanpassingen niet helemaal naar wens, Danny kon niet goed meekomen en zat in veel gevechten. Uiteindelijk werd Danny 12e. 

Met deze resultaten stond Danny wel in de finale. De auto was in de finale wel weer iets beter. Danny kwam langzaam naar voren en kwam overal goed door totdat hij werd rond geduwd en achterstevoren kwam te staan. Danny kreeg de auto niet in de achteruit waardoor hij erg gevaarlijk stond. Toen er een klein gaatje was gooide Danny de auto om wat maar net goed ging. Hij kwam in de binnenbocht tegen een band viel bijna op zijn zijkant. Hiermee was de finale ook voorbij. 

Deze week zal er weer aan de auto gewerkt worden zodat we aanstaande zaterdag weer in Emmen kunnen deelnemen.

Foto's staan op onze facebook pagina!

 

 

Eerste gravel wedstrijd

 

Aankomende zaterdag 30 maart is het eindelijk zover. Het gravel seizoen gaat ook beginnen.

Afgelopen winter zijn we begonnen aan de nieuwe auto voor op gravel. Deze week is hij beletterd en de monteurs zijn dag en nacht bezig om hem zaterdag klaar te hebben want dan gaan we naar Emmen waar de nieuwe auto zijn eerste meters zal gaan maken!

Ben je benieuwd hoe deze eruit gaat zien? kom dan zaterdag ook naar Emmen en kom Danny en het team aanmoedigen.

 

 

Verslag Venray 24 Maart

 

Na een winter met veel sleutelen en het afscheid van Frank zijn we vandaag eindelijk weer op de baan. De openingsraces in Venray. 

In de ochtend werd er nog getraind. Danny had problemen met de remmen bij de eerste training. Dit werd verholpen en iedere training ging het steeds iets beter. 

Danny mocht bij de eerste manche bij de superstars beginnen. In totaal waren er 16 auto’s aan de start. De start was goed maar moest al snel een paar superstars doorlaten waardoor hij enkele plaatsen verloor maar pakte de snelheid daarna snel weer op en kon goed meekomen. Helaas moest Danny de auto stil zetten omdat het olielampje ging branden. Dus het zekere voor het onzekere. Na de manche werd alles gecontroleerd en werd de auto klaar gemaakt voor de tweede manche. 

De tweede manche begon Danny aan de buitenkant op de voorste rij van de superstars. Het lukte Danny niet om naar de binnenkant te komen en viel zo terug tot de laatste plaats. Hierna begon Danny aan een goede inhaalrace en wist keurig op te klimmen tot een 6e plaats. 

Bij de derde manche startte Danny aan de binnenkant. Hij werd meteen bij de start doorgeduwd en viel weer terug tot de laatste plaats. Ook nu was het weer een inhaalrace. Ook deze keer wist Danny met heel constante rondetijden weer naar voren te rijden. Uiteindelijk wist Danny toch nog 7e te worden. 

Hierna volgde de finale. Dit keer was de start heel goed, Danny kwam direct goed mee en reed in achter Harris naar voren, na een aantal ronden gaf hij Harris een flinke zet en haalde hij hem in. In de slot ronden wist Danny zelfs nog meer plekken te pakken en wist uiteindelijk nog een keurige 3e plek in de finale te behalen. 

Hiermee zijn we uitermate tevreden met deze resultaten. Deze waren niet helemaal verwacht maar het vele werk van het team en Danny, welke de week voorafgaand diversen keren naar Baarlo is gekomen om zelf mee te helpen.

Foto's hiervan staan op onze Facebook Pagina.

 

Venray 24 Maart

 

Aankomende zondag gaat ook voor ons het seizoen beginnen. 

Danny zal zijn rentree op het asfalt maken. De auto welke vorig jaar nieuw is gebouwd is nu in de gebruikelijke kleuren gespoten. De belettering zal er nog niet op zitten. Dit zal in de komende weken gebeuren de bedoeling is dat dit bij de volgende race in Venray klaar is. Dit komt doordat de gravelauto eerst beletterd zal moeten worden omdat dit niet meer zo fijn gaat lukken als hij al onder de gravel heeft gezeten. 

Komen jullie ons en Danny zondag aanmoedigen?

 

 

 

..